divendres, 9 d’abril del 2010

El 10

El 10 és un número que sovint hem associat amb la perfecció. Malgrat això, treure un 10 no és garantia de ser el millor ja que un 10 pot ser un Excel·lent o una Matrícula d'Honor. El 10 en futbol, però, està reservat als millors. Almenys això diuen. A Can Barça això es compleix. En canvi, avui he après que al Madrid aquest any 10 el número 10 li ha portat mala sort. Resulta que en les dues competicions en què ha estat eliminat van ser en un dia 10. Bé, de fet la primera va ser de l'any 09, concretament el dia 10 del mes 11 (el dia del meu aniversari, per cert). Aquell dia van eliminar els merengues de la Copa del Rei. I un altre 10, però en aquest cas del mes de març d'aquest any, els van fer fora de la Lliga de Campions.
Doncs bé, els supersticiosos diuen que demà torna a ser dia 10 i que, per tant, el Madrid podria rebre l'estocada definitiva a la tercera competició. I no només això, sinó que juga a les 10 de la nit i que davant tindrà el jugador de futbol que millor ha representat què signfica dur el número 10 a l'esquena.
Per tant, m'atreveixo a pronosticar que demà el Madrid acabarà amb 10 jugadors sobre el terreny de joc, per l'expulsió de Lass, i que Lionel Messi marcarà al minut 10 (a les 10 i 10 de la nit) l'únic gol del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada