dissabte, 17 d’abril del 2010

El condó tauró

Suposo que a hores d'ara per a molts de vosaltres no és cap novetat, però m'ha sorprès descobrir el "condó tauró". Bé, aquest nom me l'acabo d'inventar. En realitat l'invent es diu Rape-aXe i se l'ha inventat una tal Sonnet Ehlers. Segons expliquen al 3cat24 "consisteix en una funda de plàstic que té al seu interior unes arestes punxegudes i en forma de serra que la dona s'introdueix a la vagina com un tampó i que atrapen el penis de l'home en cas de patir un assalt sexual". La doctora Ehlers en vol repartir 30.000 al mundial de Sudàfrica per tal evitar les més que previsibles nombroses violacions.
L'invent em sembla collonut i la idea em sembla de puta mare. La mateixa inventora ja ha contestat les crítiques amb respostes enginyoses. Segons expliquen les agències, "se li retreu, per exemple, que si l'home queda atrapat és possible que es torni més violent i pugui matar la dona. Davant d'això, Ehlers respon a la seva pàgina web que "sempre que una dona pateix una violació corre el perill que la matin"". També "quant a la possibilitat que el Rap-axe pugui ser usat per dones amb la intenció de venjar-se o deixar en evidència homes que en cap moment intentin sobrepassar-se amb elles, Ehlers reconeix que és una possibilitat, i ofereix un consell: "No posis el que et pertany on no et pertany i mai tindràs problemes"".
Si finalment es distribueix, no tardarem gaire a començar sentir tot tipus d'històries relacionades amb aquest enginy. Posem alguns exemple, fem uns quants flaixforwards:
1) A una de les joves que s'havia introduit el "condó tauró" resulta que l'aparell li feia nosa. Mentre era a la discoteca, va anar al lavabo a posar-se'l bé. Es va introduir un dit dins la vagina, amb tanta mala sort que el dit li va quedar atrapat i va sortir del lavabo cridant "m'ha mossegat, m'ha mossegat!".
2) Un dels casos més sonats és el d'aquell violador que no només li va quedar el penis atrapat dins el condó sinó que també li va quedar dins la noia. Resulta que tot plegat va fer el buit i l'home va quedar atrapat mentre deixava anar estrèpits de dolor. Al violador i a la noia els van haver de rescatar amb ambulància i a l'hospital van tardar dues hores a separar-los.
3) Més sonat, encara, va ser el gran escàndol del Mundial. Un jugador, una de les estrelles del torneig, no va jugar la final. Ningú sabia perquè. A les semifinals havia marcat dos gols i, aparentment, no havia patit cap lesió. Malgrat això, a la final no era ni a la banqueta ni a les grades. El metge de la selecció va redactar un informe mèdic en què explicava que la nit anterior havia patit una indisposició, sense més detalls. Aquí va ser quan van començar els rumors. S'explica que la nit de les semifinals unes prostitutes havien visitat l'hotel del jugadors per celebrar la victòria i que una d'elles portava posat el condó. La resta, ja us la podeu imaginar.
4) Al final del mundial també es va fer públic el nombre de dones que havien utilitzat aquesta eina amb les seves parelles. La majoria de dones ho havien fet perquè no havien perdonat els seus marits que els haguessin posat les banyes. Però també n'hi havia, curiosament, que ho havien fet com un joc. Es veu que l'invent ha satisfet als addictes al sadomasoquisme. Diuen els experts en la matèria sàdica, que quan ho has provat una vegada ja esperes impacient que se't recuperi el membre per a la propera vegada.
5) Desgraciadament, però, la més tràgica de les notícies és el cas d'una noia que ja havia estat violada amb anterioritat i que va decidir perseguir el seu violador fins que el va seduir esperant-lo a l'entrada de casa seva. Un cop allà, es van dirigir al domicili del violador i aquest, que va sospitar que la dona li havia preparat una emboscada, va decidir consumar la segona violació obligant-la a fer-li una... Bé, ja us ho podeu imaginar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada