dijous, 15 d’abril del 2010

IX! sinònim d'èxit

I si ahir parlava de Roger Mas, avui li toca el torn a IX! El seu anterior disc té un tema que sobresortia, eixia, espectacularment sobre la resta: Ràdio. Amb ell es van donar a conèixer:




Gràcies a un altre Mas, en Pere, Ràdio es va fer famosa quan el presentador radiofònic va posar-la com a sintonia del seu Matí de Catalunya Ràdio d'estiu. La resta del disc, Autòmat infinit, està bé però li faltava solera. En canvi el salt a l'Ingenu és lliure és espectacular. S'agraeix, en l'actual panorama musical català, un mica de rocanrol.
El que he descobert avui és que en aquest disc hi canta Josep Puntí. La mateixa cançó, Contra sentit, la interpreta dues vegades. En la primera, ho fa a duo amb David Mullor, i la podeu escoltar al myspace. I en la segona, al final del disc, la canta ell sol: i com sempre ho fa de manera impecable. Sembla que en Puntí torna a l'escena últimament, ara només falta que s'animi, d'una punyetera vegada, a fer un nou disc.
Però la peça d'orfebreria d'aquest CD és, sense dubte, aquesta No estiguis trista de més avall. Ja sabeu que "ix" significa surt, i sortida en angles és "exit", per tant no dubteu que IX! és sinònim d'èxit.

ix! -No Estiguis Trista-



ix! Vídeos musicales MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada